Terug naar home


Drift’s Danspaleis

We openen Smkmrkt Labyrinth 2019 op zaterdagmiddag 13 juli officieel met Drift's Danspaleis. Deze middag die alweer voor de derde keer wordt georganiseerd door Drift - Om te dansen, Het Danspaleis en Club Goud is speciaal opgezet om met jong en oud samen de Vierdaagsefeesten dansend van start te gaan!

Het Smkmrkt terras transformeert hierbij tot een ballroom van weleer: met een gladde houten dansvloer, feestelijke aankleding en natuurlijk een ervaren PD (PlatenDraaier), die de leukste en meest dansbare platen uit de muziekgeschiedenis mee brengt.

Want 'drift om te dansen' is van alle leeftijden en doorbreekt generaties. Neem daarom je opa, oma, vader, moeder of buurman mee naar Smkmrkt en dans samen met ons de 50e vierdaagse tegemoet! 💃

BEZOEKERSINFORMATIE OP EEN RIJTJE

🔹 Toegang: Gratis, tijdstip 14:00 - 16:00
🔹 Drankjes? Jazeker, er is een bar, waar je heerlijke drankjes kunt bestellen tussen het dansen door.
🔹Voor wie is het bedoeld: Speciaal voor iedereen die van (kijken naar) dansen houdt en geniet van klassiekers van vroeger.
🔹Vervoer: Is het voor u lastig om op de Waalkade te komen? Geef ons even een seintje via hallo@clubgoud.com dan kijken wij hoe we kunnen helpen met vervoer.
🔹Aanmelden: hoeft niet, mag wel via hallo@clubgoud.com, dan zorgen wij voor een mooie plek aan de dansvloer voor u!
🔹 Het Danspaleis organiseert dansfeesten voor ouderen en voor iedereen die van swingen houdt.
🔹 Club Goud zet cultuur & sport in om ouderen en jongeren samen te brengen.