Algemene informatie

Nog maar even wachten tot dat SMKMRKT Pinksterfestival begint! Naast alle informatie met betrekking tot muziek, food, de NYMA Pinkstermarkt en Cultuur voor Koters, hier de laatste algemene feitjes:

Er kan met pin en cash betaald worden op het terrein. Hiermee kunnen de  munten gehaald worden t.w.v 2,75 per stuk. In verband met al het lekkere eten dat geserveerd wordt en gezondheidsvoorwaarden zijn dieren op het terrein niet toestaan. Eigen eten en drinken meebrengen mag ook niet. Er is EHBO & Beveiliging op het terrein aanwezig. Sigaretten worden niet verkocht dus neem genoeg mee als je van roken houdt.

We hebben gevarieerde openingstijden dus let goed op. Zaterdag staat in het teken van de Grote Nijmeegse Pinksterborrel. Daarom zal er geen markt zijn. Op zondag en maandag kan er wel geshopt worden. De koters zijn in veilige handen bij het kinderprogramma onder begeleiding van mensen met ervaring.

Bewaakt parkeren kost 5 euro en kan op maximaal 5 minuten loopafstand. De parkeerwachters helpen je met vinden van een plekje. Entree via de Latensteinweg. Het terrein is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er zijn geen kluisjes aanwezig.

 

Al met al, het wordt heerlijk weer dus neem zonnebrand mee voor jou en de rest van de aanhang.

Tot zaterdag!